Μια πρώτη γνωριμία

                               
 

 

 

Θεσσαλονίκη, 21 Σεπτεμβρίου 2014

  

  Γεια σας! Είμαι ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, γεννήθηκα και κατοικώ στην πανέμορφη και αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Δημοσιογραφία, μιας και είναι το πάθος μου από μικρό παιδί! Μου αρέσει το διάβασμα, το γράψιμο, το ρεπορτάζ, το «κυνήγι»  της είδησης, η καταγραφή και ανάλυση θεμάτων της επικαιρότητας, ενώ διατηρώ από δέκα ετών (!) αρχείο με έντυπο υλικό από εφημερίδες και περιοδικά με σημαντικά γεγονότα που σημειώθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που πλέον είναι τόσο μεγάλο , ώστε σε λίγο θα έχω πρόβλημα χώρου! Με ευχαριστούν επίσης το θέατρο, ο κινηματογράφος, η μουσική, το σερφάρισμα στο internet και η ποδηλασία.

  Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και πήρα το πτυχίο μου, δηλαδή την Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης, έκανα την πρακτική μου στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 σαν μαθητευόμενος δημοσιογράφος στο ελεύθερο ρεπορτάζ για ένα χρόνο και ακολούθησε η θητεία μου στο στρατό. Για τρία χρόνια συνεργάστηκα με διάφορα sites σαν συντάκτης-αρθρογράφος  και μετά από πολλές σκέψεις αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα και να  φτιάξω το δικό μου ενημερωτικό blog, το «Alexander news».

  Στο «Alexander news», θα υπάρχουν στήλες με αρθρογραφία για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, αλλά και γενικού ενδιαφέροντος. Φυσικά δεν θα απουσιάζουν οι ειδήσεις, τι συνέβη σαν σήμερα, η πρόγνωση του καιρού, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και η ραδιοφωνική συντροφιά. Ο πολιτισμός θα έχει βέβαια τη δική του θέση. Με τον καιρό, βλέποντας και κάνοντας, το blog θα εμπλουτιστεί και με άλλες στήλες.

  Θα χαρώ στο νέο μου αυτό εγχείρημα να είστε κι εσείς ενεργοί με τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις απόψεις σας! Εννοείται πως τα υβριστικά/προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως!

  Να έχουμε λοιπόν όμορφες αλληλεπιδράσεις!